Închide meniul

EXCLUSIV | Cât ar plăti Bizonul Gnohere pentru Florinel Coman şi Dennis Man: "Să se gândească la Italia sau Anglia!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 19:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

EXCLUSIV | Cât ar plăti Bizonul Gnohere pentru Florinel Coman şi Dennis Man: "Să se gândească la Italia sau Anglia!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gnohere a vorbit despre transferurile lui Coman şi Man

Francezul i-a transmis patronului de la FCSB că sumele pe care le pretinde în schimbul celor doi sunt mult prea mari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pentru mine, după această pandemie, nu poţi cere 10-15 milioane de euro pentru Coman. După această pandemie, 10 milioane de euro pentru un jucător de la Steaua (n.r FCSB) ar fi ceva extraordinar. 

Conducătorii de club de afară nu văd un jucător român aşa cum îi văd pe cei din Franţa, de exemplu. Prin urmare, dacă jucători precum Coman, Man, Tănase sau Moruţan vor pleca pe sume de 5-6 milioane, este foarte bine.  Acestea sunt nişte sume realiste", a declarat Harlem Gnohere, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Harlem Gnohere: "Să se gândească la Italia sau Anglia!"

Până în prezent singura ofertă concretă pentru Florinel Coman a fost cea venită din MLS, de la Orlando City. Gigi Becali a supralicitat, iar americanii n-au mai dat niciun semn. Gnohere îl sfătuieşte pe Coman să ţintească mai sus. 

"Coman nu ar trebui să se ducă în Statele Unite. Este mult prea tânăr. Ar trebui să se gândească la Italia sau Anglia. În Anglia, i-ar fi foarte bine. 

Reclamă

Nu cred că ar face faţă la Liverpool nici el, nici Man. Acolo toţi jucătorii sunt tineri şi foarte buni. Le-ar trebui nişte cluburi de tranziţie înainte, nişte echipe la care să poată să mai crească şi apoi să facă pasul cel mare", a mai spus Bizonul pentru AntenaSport. 

Harlem Gnohere: "Franţa ar fi varianta ideală pentru mine"

Harlem Gnohere n-a vrut să dezvăluie viitoarea sa destinaţie. Francezul nu mai vrea să joace în România. 

"Franţa ar fi varianta perfectă pentru mine. Cred că voi mai juca maximum trei ani. În România mă voi mai întoarce în vacanţă sau ca antrenor", a declarat Gnohere.  

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gnohere este convins că Florinel Coman şi Dennis Man vor prinde contracte mai bune
  • Francezul le-a dat câteva sfaturi foştilor săi colegi de la FCSB
  • Bizonul a vorbit şi despre viitorul său

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și