Închide meniul

Dinamo vrea să bată recordul de asistenţă la un meci contra Chindiei! 7.000 de bilete virtuale s-au vândut până acum

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 12:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Dinamo vrea să bată recordul de asistenţă la un meci contra Chindiei! 7.000 de bilete virtuale s-au vândut până acum

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Suporterii lui Dinamo îşi ajută din nou clubul

Paradoxal, media de spectatori din Ştefan cel Mare din acest sezon era de doar 3.066 de oameni, nici jumătate din numărul biletelor vândute până acum pentru duelul cu Chindia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programul Doar Dinamo Bucureşti a pus în vânzare tichetele la preţul de 5 lei bucata, iar până acum încasările sunt de aproximativ 37.000 de lei. Chiar dacă fanii vor sta acasă, meciul dintre Dinamo şi Chindia ar putea intra în topul celor mai bune asistenţe din actuala ediţie de campionat.

Recordul câinilor roşii se înregistrase la derby-ul cu FCSB din returul sezonului regulat, când pe Arena Naţională au fost 27.000 de spectatori. 

Dinamo, meci decisiv cu Chindia

Pentru Dinamo, meciul împotriva Chindiei este extrem de important şi din punct de vedere al clasamentului. Echipa lui Viorel Moldovan ocupă în acest moment penultimul loc din playout-ul Ligii 1, însă e la doar 3 puncte în spatele lui Dinamo. 

"Eu nu cred că mă bat cu Dinamo pentru salvarea de la retrogradare. Chiar dacă situaţia lor în clasament nu este una favorabilă. În momentul de faţă cred că alţii sunt adversarii noştri", a spus Viorel Moldvan înaintea meciului programat pe 13 iunie. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și