Închide meniul

Dinamo vrea să bată recordul de asistenţă la un meci contra Chindiei! 7.000 de bilete virtuale s-au vândut până acum

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 12:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Dinamo vrea să bată recordul de asistenţă la un meci contra Chindiei! 7.000 de bilete virtuale s-au vândut până acum

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Suporterii lui Dinamo îşi ajută din nou clubul

Paradoxal, media de spectatori din Ştefan cel Mare din acest sezon era de doar 3.066 de oameni, nici jumătate din numărul biletelor vândute până acum pentru duelul cu Chindia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programul Doar Dinamo Bucureşti a pus în vânzare tichetele la preţul de 5 lei bucata, iar până acum încasările sunt de aproximativ 37.000 de lei. Chiar dacă fanii vor sta acasă, meciul dintre Dinamo şi Chindia ar putea intra în topul celor mai bune asistenţe din actuala ediţie de campionat.

Recordul câinilor roşii se înregistrase la derby-ul cu FCSB din returul sezonului regulat, când pe Arena Naţională au fost 27.000 de spectatori. 

Dinamo, meci decisiv cu Chindia

Pentru Dinamo, meciul împotriva Chindiei este extrem de important şi din punct de vedere al clasamentului. Echipa lui Viorel Moldovan ocupă în acest moment penultimul loc din playout-ul Ligii 1, însă e la doar 3 puncte în spatele lui Dinamo. 

"Eu nu cred că mă bat cu Dinamo pentru salvarea de la retrogradare. Chiar dacă situaţia lor în clasament nu este una favorabilă. În momentul de faţă cred că alţii sunt adversarii noştri", a spus Viorel Moldvan înaintea meciului programat pe 13 iunie. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:14 24 iun.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

23:53

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

23:35

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

23:29

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

22:48

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și