Închide meniul

FCSB îi poate găsi înlocuitorul lui Gnohere tot în Liga 1. ”E printre cei mai buni. Aveam ofertă de 1.500.000 de euro”

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 11:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
FCSB îi poate găsi înlocuitorul lui Gnohere tot în Liga 1. ”E printre cei mai buni. Aveam ofertă de 1.500.000 de euro”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

FCSB îi poate găsi înlocuitorul lui Gnohere tot în Liga 1. ”E printre cei mai buni. Aveam ofertă de 1.500.000 de euro”

Croatul a înscris de șase ori pentru moldoveni, iar Valeriu Iftime susține că a primit o ofertă de 1.500.000 de euro pentru Dugandzic. De asemenea, Iftime spune că dacă Gigi Becali i-ar oferi o ofertă bună, atunci l-ar putea ceda la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dugandzic, posibil înlocuitor al lui Gnohere la FCSB

”Marko Dugandzic pare un fenomen dacă a dat atâtea goluri, eu cred că este unul dintre cei mai buni atacanți din România. Sper să îl țină forma și la finalul campionatului și, dacă va reuși să continue evoluțiile, cu siguranță va avea oferte bune.

Eu aveam ofertă de 1.500.000 de euro pentru el înainte de pauză. Domnul Becali se poate gândi la el, că e un atacant foarte bun, dar la câți vrea el să dea, nu pleacă jucătorul. Marko Dugandzic e jucător de cupe europene”, a spus Iftime la PRO X.

Marko Dugandzic joacă la Botoșani din iarnă, fiind cumpărat din postura de jucător liber de contract.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și