Închide meniul

Răzvan Burleanu, anunț despre stadionul din Ghencea. ”Sunt bunuri publice. Nu ar trebui să excludem suporterii”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 18:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Răzvan Burleanu, anunț despre stadionul din Ghencea. ”Sunt bunuri publice. Nu ar trebui să excludem suporterii”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Răzvan Burleanu, anunț despre stadionul din Ghencea. ”Sunt bunuri publice. Nu ar trebui să excludem suporterii”

În ultimele săptămâni există tot mai multe tensiuni între FCSB și CSA Steaua, cele două formații dorind să evolueze pe noua arenă. Doar că reprezentanții Armatei nu vor să primească echipa lui Becali pe acest stadion. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu: ”Nu ar trebui să excludem suporterii vreunei echipe”

Răzvan Burleanu a vorbit despre finalizarea arenelor, dar și despre utilizarea stadionului din Ghencea.

”Amânarea Euro ne-a prins foarte bine dintr-un punct de vedere, avem șansa să finalizăm infrastructura care n-ar fi fost gata la timp. Până la mijlocul lui noiembrie, toate cele trei stadioane vor fi gata. Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești în această ordine. Primul va fi gata în septembrie, în octombrie Ghencea, iar la mijlocul lui noiembrie Giulești.

Din punctul meu de vedere, sunt bunuri publice, cred că nu ar trebui să excludem suporterii vreunei echipe, fanii vreunei formații, fanii vreunei formații de muzică și așa mai departe. Nu vorbim aici de rivalități care se află pe suprafața de joc, mă refer la bunuri care să servească unui număr cât mai mare de suporteri, ei sunt beneficiarii finali ai acestei investiții”, a declarat Burleanu la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și