Închide meniul

Florin Prunea, plecăciuni în fața suporterilor. ”E fără precedent! Dinamo trăiește datorită lor!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 17:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Florin Prunea, plecăciuni în fața suporterilor. ”E fără precedent! Dinamo trăiește datorită lor!”

Mediafax Foto / George Filip via hepta

Florin Prunea, plecăciuni în fața suporterilor. ”E fără precedent! Dinamo trăiește datorită lor!”

Suporterii dinamoviști au anunțat că au strâns 500.000 de euro din donații și speră în acest fel să plătească datoriile clubului prin programul DDB. Prunea rămâne impresionat de acțiunile lor, susținând că echipa le aparține 100%.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea: ”Este fără precedent! Dinamo trăiește datorită suporterilor”

”Este fără precedent în România! Dinamo trăiește datorită suporterilor. În momentul de față, sunt puțini, o să vedeți când se vor stabiliza lucrurile, când echipa va avea un acționariat solid, oamenii o să aibă mai multă încredere. 

Ei nu au 10% din acțiuni, au 100%! Și e foarte bine, pentru că nu se mai vinde căpitanul echipei pe 200.000 de euro, nu se mai vând atât de ușor jucătorii tineri”, a declarat Prunea, pentru GSP.ro.

Dinamo se poate vinde la începutul săptămânii viitoare

Ionuţ Negoiţă încearcă de 3 ani să vândă Dinamo, iar telenovela are şanse să ajungă la final. După ce negocierile cu spaniolii lui Toni Curea au picat, alţi iberici sunt aproape să pună mâna pe clubul din Ştefan cel Mare. Juan Jose Melero Marin este omul care poate prelua clubul de la Negoiţă.

Melero Marin prezintă multă încredere, ţinând cont că acesta a propus un precontract prin intermediul căruia spaniolii dau 500.000 de euro. Mai mult, aceştia se obligă să plătească datoriile de 3 milioane de euro când clubul va fi preluat. Ibericii aşteaptă un răspuns până luni.

Reclamă

În situaţia în care cele două părţi nu vor ajunge la o înţelegere, Melero va primi înapoi cei 500.000 de euro din drepturile TV pentru stagiunea viitoare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și