Închide meniul

EXCLUSIV | Străinii din Liga 1 ameninţă cu plecarea! "Este o minciună! Toată lumea iese pe stradă, iar noi stăm ca la puşcărie"

Antena Sport Publicat: 29 mai 2020, 13:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
EXCLUSIV | Străinii din Liga 1 ameninţă cu plecarea! "Este o minciună! Toată lumea iese pe stradă, iar noi stăm ca la puşcărie"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Străinii de la FC Voluntari au început protestul

Noile reguli nu i-au deranjat doar pe Mihai Stoica sau pe Gică Popescu. Înverşunaţi sunt şi străinii de la FC Voluntari. Eric de Oliveira, Nicolas Gorobsov, Pablo de Lucas şi Ricardinho au protestat pe conturile lor de socializare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"#Prizonieriifotbalului
1 Iunie, toată ţara liberă şi noi în puşcărie! Bravo! Două luni în carantină nu au fost destul, plus două săptămâni închişi ca animalele!"
, a fost mesajul postat de aceştia pe Instagram. 

Nicolas Gorobsov: "Este o minciună! Toată lumea iese pe stradă, iar noi stăm ca la puşcărie"

Nicolas Gorobsov a explicat în exclusivitate pentru AntenaSport de ce regula izolării în cantonament în timpul sezonului i se pare imposibil de pus în practică. 

"E o minciună mare şi lipsă de respect pentru noi. Înţelegem protocolul, dar nu suntem în puşcărie, nu suntem sclavi să stăm aşa până la finalul campionatului.  Nimeni nu ne-a întrebat dacă suntem de acord sau nu. Asta decide ministrul sau nu ştiu cine.

Suntem închişi, mâncăm în pat, zilele trec şi noi tot aici stăm. Toată lumea iese pe stradă, iar noi stăm ca la puşcărie", a spus mijlocaşul argentinian pentru AntenaSport. 

Reclamă

"Dacă se decide să intrăm în cantonament, îmi iau bagajul şi plec acasă" 

Nicolas Gorobsov ameninţă că îşi va încheia conturile cu cei de la FC Voluntari, în cazul în care situaţia nu se va schimba. 

"Dacă luni se decide că intrăm în cantonament, îmi iau bagajul şi plec acasă. Cred că nu sunt singurul care gândeşte aşa. O să renunţ la bani, nu mă mai interesează. Oricum, o să fie meciuri urâte, vom juca din trei în trei zile şi ăsta nu e fotbal. 

Dacă sunt cazuri pozitive, trebuie făcut ca în toată lumea. Să intre jucătorul infectat în carantină, iar restul lumii să se antreneze. Aşa s-a făcut şi în Germania. Nu poţi să blochezi toată echipa", a mai declarat Gorobsov pentru AntenaSport. 

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și