Închide meniul

EXCLUSIV | Străinii din Liga 1 ameninţă cu plecarea! "Este o minciună! Toată lumea iese pe stradă, iar noi stăm ca la puşcărie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2020, 13:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

EXCLUSIV | Străinii din Liga 1 ameninţă cu plecarea! "Este o minciună! Toată lumea iese pe stradă, iar noi stăm ca la puşcărie"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Străinii de la FC Voluntari au început protestul

Noile reguli nu i-au deranjat doar pe Mihai Stoica sau pe Gică Popescu. Înverşunaţi sunt şi străinii de la FC Voluntari. Eric de Oliveira, Nicolas Gorobsov, Pablo de Lucas şi Ricardinho au protestat pe conturile lor de socializare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"#Prizonieriifotbalului
1 Iunie, toată ţara liberă şi noi în puşcărie! Bravo! Două luni în carantină nu au fost destul, plus două săptămâni închişi ca animalele!"
, a fost mesajul postat de aceştia pe Instagram. 

Nicolas Gorobsov: "Este o minciună! Toată lumea iese pe stradă, iar noi stăm ca la puşcărie"

Nicolas Gorobsov a explicat în exclusivitate pentru AntenaSport de ce regula izolării în cantonament în timpul sezonului i se pare imposibil de pus în practică. 

"E o minciună mare şi lipsă de respect pentru noi. Înţelegem protocolul, dar nu suntem în puşcărie, nu suntem sclavi să stăm aşa până la finalul campionatului.  Nimeni nu ne-a întrebat dacă suntem de acord sau nu. Asta decide ministrul sau nu ştiu cine.

Suntem închişi, mâncăm în pat, zilele trec şi noi tot aici stăm. Toată lumea iese pe stradă, iar noi stăm ca la puşcărie", a spus mijlocaşul argentinian pentru AntenaSport. 

Reclamă

"Dacă se decide să intrăm în cantonament, îmi iau bagajul şi plec acasă" 

Nicolas Gorobsov ameninţă că îşi va încheia conturile cu cei de la FC Voluntari, în cazul în care situaţia nu se va schimba. 

"Dacă luni se decide că intrăm în cantonament, îmi iau bagajul şi plec acasă. Cred că nu sunt singurul care gândeşte aşa. O să renunţ la bani, nu mă mai interesează. Oricum, o să fie meciuri urâte, vom juca din trei în trei zile şi ăsta nu e fotbal. 

Dacă sunt cazuri pozitive, trebuie făcut ca în toată lumea. Să intre jucătorul infectat în carantină, iar restul lumii să se antreneze. Aşa s-a făcut şi în Germania. Nu poţi să blochezi toată echipa", a mai declarat Gorobsov pentru AntenaSport. 

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
  • Jucătorii străini nu sunt de acord cu protocolul impus de autorităţi
  • Aceştia nu vor să stea în cantonament pe toată durata campionatului
  • Mulţi dintre ei se gândesc serios să îşi rezilieze contractele

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și