Închide meniul

"Armăsarii" de la FCSB! Cum s-au transformat fotbaliştii lui Bogdan Vintilă în timpul pandemiei

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 18:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
"Armăsarii" de la FCSB! Cum s-au transformat fotbaliştii lui Bogdan Vintilă în timpul pandemiei

captura video

Florinel Coman trage tare la antrenamente

Jucătorii de la FCSB se pregătesc intens la baza din Berceni pentru reluarea Ligii 1, iar primul meci ar trebui să-l joace în weekendul 13-14 iunie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am fost și eu o zi la bază. Am văzut că au crescut jucătorii. Man, Tănase, Coman, Oaidă și Olaru sunt alții. Mi-a zis MM: «Băi, Gigi, nu știu ce se întâmplă. Man dă goluri din orice poziție, i-au crescut mușchii, e foarte puternic. E un armăsar!». Și de Adi Petre mi-a zis că arată și el foarte bine.

Ei sunt tineri și le-a fost ușor să își revină după această pauză. Jucătorii au lucrat mult fizic și le-au crescut mușchii. În fiecare lună le crește puterea", a declarat Gigi Becali într-o intervenţie la Digi Sport

Defensiva lui FCSB, unica problemă

Gigi Becali a vorbit şi despre micile reglaje pe care echipa trebuie să le facă înainte de reluarea Ligii 1. Singurele semne de întrebare sunt legate de apărare. Bogdan Planic a anunţat deja că vrea să plece, iar Creţu s-a accidentat.  

"Avem o problemă în defensivă, dar nu mai dau banii pe fotbaliști! Am eu jucători la echipa a doua, de 19-20 de ani. Încep să fac și eu ca Gică Hagi, aduc tineri", a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:42

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. Tragerea la sorţi e LIVE TEXT, de la ora 13:00

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și