Închide meniul

S-a bătut palma pentru un amical de senzaţie. Dinamo şi Rapid îşi doresc să îşi încerce forţele la Săftica!

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 10:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
S-a bătut palma pentru un amical de senzaţie. Dinamo şi Rapid îşi doresc să îşi încerce forţele la Săftica!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo îşi doreşte să joace un amical cu Rapid

Cluburile aşteaptă acordul autorităţilor pentru a disputa meciuri amicale. De îndată ce se primeşte undă verde, se poate juca un derby de tradiţie al României. Dinamo şi Rapid au bătut palma pentru a juca o partidă test. Aceasta ar putea avea loc la baza de pregătire de la Săftica, pe 1 iunie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Rapid, amical de senzaţie pe durata pandemiei

Fiecare echipă din Liga 1 şi-a antamat deja două meciuri amicale. Este şi cazul lui Dinamo, care a stabilit un meci de senzaţie cu Rapid. Ar fi debutul neoficial atât pentru Adrian Mihalcea, cât şi pentru Dan Alexa.

Jucătorii ambelor echipe au trecut cu brio testele pentru coronavirus şi sunt intraţi în cantonament. Dacă Dinamo se mai poate lupta doar pentru evitarea retrogradării, Rapid are un obiectiv uriaş. Pe giuleşteni îi aşteaptă cinci "finale" pentru promovarea în Liga 1.

Cluburile aşteaptă să primească acceptul Guvernului pentru a putea juca meciuri test. Sunt şanse importante să li se dea voie, mai ales că se doreşte reluarea campionatului României pe 13 iunie.  

Rapidiştii au fost implicaţi deja într-un scandal. Nu au respectat regulile şi au fost arătaţi cu degetul de rivali. Conducerea celor de la FC Argeș amenință cu retragerea din play-off-ul ligii secunde din cauza faptului că alb-vişiniii se antrenează ”la grămadă”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și