Închide meniul

Florin Prunea, reacție după ce unele echipe au propus înghețarea sezonului din Liga 1: ”Fotbalul românesc dispare!”

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 12:52

Reclamă
Florin Prunea, reacție după ce unele echipe au propus înghețarea sezonului din Liga 1: ”Fotbalul românesc dispare!”

SportPictures / Stefan Constantin / SPORT PICTURES via hepta

Florin Prunea, reacție după ce unele echipe au propus înghețarea sezonului din Liga 1: ”Fotbalul românesc dispare!”

Ciprian Praschiv, președintele de la Poli Iași, a trimis o scrisoare către LPF în care dorește încheierea stagiunii din prima ligă. Viitorul, Hermannstadt, Academica Clinceni, Chindia Târgoviște și FC Voluntari au semnat actele. Dinamo și Sepsi nu au fost de acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea: ”Fotbalul românesc dispare!”

”Pe mine nu mă surprinde, este serialul pe care îl vedem de doua săptămâni. Fotbalul românesc dispare! Este un haos general! Sunt interese, foarte multe interese. Am ajuns la vorba lui Romică Pașcu: «Să ne avem bine, să nu retrogradeze nimeni, să ne pupăm toți». 

Nu sunt de acord cu această propunere. Însă eu vorbesc din postura de fost jucător, nu am vreo informație oficială din cadrul clubului Dinamo. Echipele trebuie ajutate cu banii pe care Federația îi primește de la UEFA”, a declarat Prunea, pentru GSP.

Forin Prunea, nemulțumit de propunerea FRF

Florin Prunea a vorbit și despre decizia FRF de a adăuga un play-off pentru primele șase formații din Liga 2. Dinamovistul consideră că arădenilor li s-a făcut o mare nedreptate.

”E un plan foarte bine pus la punct. UTA avea 11 puncte avans… Cum poți să iei din munca antrenorilor, a jucătorilor? Federația trebuie să le dea niște explicații acestor oameni. Este fără precedent! Incredibil! Să ți se ia 5 puncte, când au rămas de disputat mai puțin de jumătate dintre etapele acestui sezon”, a mai spus Prunea pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și