Închide meniul

Florin Prunea, reacție după ce unele echipe au propus înghețarea sezonului din Liga 1: ”Fotbalul românesc dispare!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 12:52

Florin Prunea, reacție după ce unele echipe au propus înghețarea sezonului din Liga 1: ”Fotbalul românesc dispare!”

SportPictures / Stefan Constantin / SPORT PICTURES via hepta

Florin Prunea, reacție după ce unele echipe au propus înghețarea sezonului din Liga 1: ”Fotbalul românesc dispare!”

Ciprian Praschiv, președintele de la Poli Iași, a trimis o scrisoare către LPF în care dorește încheierea stagiunii din prima ligă. Viitorul, Hermannstadt, Academica Clinceni, Chindia Târgoviște și FC Voluntari au semnat actele. Dinamo și Sepsi nu au fost de acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea: ”Fotbalul românesc dispare!”

”Pe mine nu mă surprinde, este serialul pe care îl vedem de doua săptămâni. Fotbalul românesc dispare! Este un haos general! Sunt interese, foarte multe interese. Am ajuns la vorba lui Romică Pașcu: «Să ne avem bine, să nu retrogradeze nimeni, să ne pupăm toți». 

Nu sunt de acord cu această propunere. Însă eu vorbesc din postura de fost jucător, nu am vreo informație oficială din cadrul clubului Dinamo. Echipele trebuie ajutate cu banii pe care Federația îi primește de la UEFA”, a declarat Prunea, pentru GSP.

Forin Prunea, nemulțumit de propunerea FRF

Florin Prunea a vorbit și despre decizia FRF de a adăuga un play-off pentru primele șase formații din Liga 2. Dinamovistul consideră că arădenilor li s-a făcut o mare nedreptate.

”E un plan foarte bine pus la punct. UTA avea 11 puncte avans… Cum poți să iei din munca antrenorilor, a jucătorilor? Federația trebuie să le dea niște explicații acestor oameni. Este fără precedent! Incredibil! Să ți se ia 5 puncte, când au rămas de disputat mai puțin de jumătate dintre etapele acestui sezon”, a mai spus Prunea pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și