Închide meniul

Gigi Becali, convins că va da tun după tun: "Vor crește prețurile!" Patronul FCSB anunță investiții masive

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2020, 5:13

Reclamă
Gigi Becali, convins că va da tun după tun: "Vor crește prețurile!" Patronul FCSB anunță investiții masive

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali anunță investiții masive la echipă

"La fotbal, banii vor creşte, nu vor scădea preţurile, vor creşte preţurile. O să băgăm foarte mulţi bani în investiţii. Când circulă banii, toată lumea câştigă bani. Banul circulă, trece pe la mine, pe la tine şi pe la ultimul măturător. O să creştem şi noi economic şi o să vină lumea la stadioane, că au bunăstare. Pentru noi, coronavirusul înseamnă bunăstare peste un an”, a spus Gigi Becali la Telekomsport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali: “Normal că e greu”

Gigi Becali a mai spus că cei doi jucători l-au făcut să nu renunța la FCSB din cauza pandemiei.

Bineînţeles că e foarte greu. Normal că e foarte greu. La mine e alta situaţia, dar oamenii au dreptate ei. La mine situaţia este că eu sunt angrenat într-o afacere în care eu am cumpărat şi am depozitele pline de marfă. Eu susţin depozitele, adică eu am jucători de vânzare. Eu, dacă nu aveam acum jucători de vânzare, la revedere, renunţam. Ia luaţi-o, mă, care vreţi. O dădeam cadou (n.r. – FCSB)", a a mai spus Gigi Becali pentru Telekom Sport. 

Coman și Man, oferte și în timp de pandemie

Florinel Coman și Dennis Man nu a dus lipsă de oferte nici în plină pandemie. Coman a fost dorit de Orlando City și este , în continuare, urmărit de Roma. Pe Man îl vor echipe mari din Serie A, așa cum a anunțat chiar Gigi Becali. Napoli și Milan sunt posibilele destinații ale lui Man.

"Eu am auzit din Italia de o echipă care vrea să dea 15 milioane în 3 rate. Prima rată de 8. Iar eu le-am zis să trimită oferta.

Reclamă
Reclamă 4

Nu are rost sa comentăm bârfe. Comentăm când o să vină la club. E o echipă mai mare decât Fiorentina. E cam din Capitală, e pe aproape. Se poate compara cu Capitala", spunea Becali, zilele trecute, la Pro X.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și