Închide meniul

Gigi Becali, convins că va da tun după tun: "Vor crește prețurile!" Patronul FCSB anunță investiții masive

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2020, 5:13

Reclamă
Gigi Becali, convins că va da tun după tun: "Vor crește prețurile!" Patronul FCSB anunță investiții masive

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali anunță investiții masive la echipă

"La fotbal, banii vor creşte, nu vor scădea preţurile, vor creşte preţurile. O să băgăm foarte mulţi bani în investiţii. Când circulă banii, toată lumea câştigă bani. Banul circulă, trece pe la mine, pe la tine şi pe la ultimul măturător. O să creştem şi noi economic şi o să vină lumea la stadioane, că au bunăstare. Pentru noi, coronavirusul înseamnă bunăstare peste un an”, a spus Gigi Becali la Telekomsport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali: “Normal că e greu”

Gigi Becali a mai spus că cei doi jucători l-au făcut să nu renunța la FCSB din cauza pandemiei.

Bineînţeles că e foarte greu. Normal că e foarte greu. La mine e alta situaţia, dar oamenii au dreptate ei. La mine situaţia este că eu sunt angrenat într-o afacere în care eu am cumpărat şi am depozitele pline de marfă. Eu susţin depozitele, adică eu am jucători de vânzare. Eu, dacă nu aveam acum jucători de vânzare, la revedere, renunţam. Ia luaţi-o, mă, care vreţi. O dădeam cadou (n.r. – FCSB)", a a mai spus Gigi Becali pentru Telekom Sport. 

Coman și Man, oferte și în timp de pandemie

Florinel Coman și Dennis Man nu a dus lipsă de oferte nici în plină pandemie. Coman a fost dorit de Orlando City și este , în continuare, urmărit de Roma. Pe Man îl vor echipe mari din Serie A, așa cum a anunțat chiar Gigi Becali. Napoli și Milan sunt posibilele destinații ale lui Man.

"Eu am auzit din Italia de o echipă care vrea să dea 15 milioane în 3 rate. Prima rată de 8. Iar eu le-am zis să trimită oferta.

Reclamă
Reclamă 4

Nu are rost sa comentăm bârfe. Comentăm când o să vină la club. E o echipă mai mare decât Fiorentina. E cam din Capitală, e pe aproape. Se poate compara cu Capitala", spunea Becali, zilele trecute, la Pro X.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:37

Anca Todoni, eliminată în turul 2 de la Wimbledon! Românca părăseşte All England Club cu capul sus după meciul cu Coco Gauff

16:33

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 iulie

16:19

Mircea Lucescu ştie ce trebuie să se întâmple după eliminarea României de la EURO 2024: „Jucătorii noştri trebuie să înţeleagă”

16:00

Răspunsul surprinzător al lui Ilie Năstase atunci când a fost întrebat de înfrângerea României cu Olanda din optimile EURO 2024!

15:41

Răspunsul lui Adrian Mutu la întrebarea dacă se pregăteşte să devină selecţionerul României!

15:11

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor participa la Jocurile Olimpice. Team România are 105 sportivi

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și