Închide meniul

Gică Hagi nu își redeschide hotelul din Mamaia nici după ridicarea stării de urgență. De ce a ales să facă asta

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 mai 2020, 16:45

Reclamă
Gică Hagi nu își redeschide hotelul din Mamaia nici după ridicarea stării de urgență. De ce a ales să facă asta

Profimediaimages

Hotelul lui Hagi devine noua casă a fotbaliștilor

Gică Popescu a precizat că Hagi a luat această decizie pentru a nu îi pune în pericol pe fotbaliștii pe care îi antrenează. Aceștia vor avea un cantonament inedit, aproape de casă. Spre deosebire de alți sportivi din Liga 1, puștii Viitorului vor sta cazați în cele mai bune condiții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbaliștii Viitorului, cazați la hotelul lui Hagi

"Jucătorii vor rămâne în cantonament pentru două săptămâni, la hotelul Iaki, care nu va fi deschis publicului larg până la 1 iunie. Vom face trei testări, iar la finalul celor două săptămâni sperăm să putem trimite jucătorii acasă", a declarat Gică Popescu pentru Digi Sport.

Președintele Viitorului a anunțat că aceasta a fost singura soluție care putea fi luată pe timpul pandemiei de coronavirus. Din fericire, jucătorii nu trebuie să se mai autoizoleze.

"Nu putem să ne batem joc de jucători. Este imposibil să-i ținem atâta timp în cantonament. O să sară pe geam după patru săptămâni. Facem poliție cu jucătorii? Nu putem să-i ținem la infinit în cantonament, terminați cu scenariile astea apocaliptice", a spus Gică Popescu.

Ministerul Tineretului și Sportului a făcut publice măsurile ce trebuie adoptate de echipele din Liga 1 pentru a-și putea relua activitatea. Acestea vor intra în vigoare după ce în România va fi instituită starea de alertă.

Reclamă

Echipele trebuie să respecte reguli stricte, iar fotbaliștii vor fi testați pentru Covid-19 la intrarea în baza de cantonament, în ziua a 7-a și în ziua a 14-a.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
Vezi toate știrile
Citește și