Închide meniul

Gică Hagi nu își redeschide hotelul din Mamaia nici după ridicarea stării de urgență. De ce a ales să facă asta

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 mai 2020, 16:45

Gică Hagi nu își redeschide hotelul din Mamaia nici după ridicarea stării de urgență. De ce a ales să facă asta

Profimediaimages

Hotelul lui Hagi devine noua casă a fotbaliștilor

Gică Popescu a precizat că Hagi a luat această decizie pentru a nu îi pune în pericol pe fotbaliștii pe care îi antrenează. Aceștia vor avea un cantonament inedit, aproape de casă. Spre deosebire de alți sportivi din Liga 1, puștii Viitorului vor sta cazați în cele mai bune condiții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbaliștii Viitorului, cazați la hotelul lui Hagi

"Jucătorii vor rămâne în cantonament pentru două săptămâni, la hotelul Iaki, care nu va fi deschis publicului larg până la 1 iunie. Vom face trei testări, iar la finalul celor două săptămâni sperăm să putem trimite jucătorii acasă", a declarat Gică Popescu pentru Digi Sport.

Președintele Viitorului a anunțat că aceasta a fost singura soluție care putea fi luată pe timpul pandemiei de coronavirus. Din fericire, jucătorii nu trebuie să se mai autoizoleze.

"Nu putem să ne batem joc de jucători. Este imposibil să-i ținem atâta timp în cantonament. O să sară pe geam după patru săptămâni. Facem poliție cu jucătorii? Nu putem să-i ținem la infinit în cantonament, terminați cu scenariile astea apocaliptice", a spus Gică Popescu.

Ministerul Tineretului și Sportului a făcut publice măsurile ce trebuie adoptate de echipele din Liga 1 pentru a-și putea relua activitatea. Acestea vor intra în vigoare după ce în România va fi instituită starea de alertă.

Reclamă

Echipele trebuie să respecte reguli stricte, iar fotbaliștii vor fi testați pentru Covid-19 la intrarea în baza de cantonament, în ziua a 7-a și în ziua a 14-a.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și