Închide meniul

Căpitanul Universității Craiova se vede ridicând trofeul Ligii 1. "Avem șanse reale la titlu, mai ales că suntem în avantaj față de rivale"

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2020, 5:31

Reclamă
Căpitanul Universității Craiova se vede ridicând trofeul Ligii 1. "Avem șanse reale la titlu, mai ales că suntem în avantaj față de rivale"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicușor Bancu visează la titlul Ligii 1

Jucătorii lui Papură au început antrenamentele încă de luna trecută. Oltenii asigură că acesta va fi marele atu pe care îl vor avea față de contracandidatele la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicușor Bancu o vede campioană pe Universitatea Craiova

"Ne e dor de fotbal, mă bucur că o se reînceapă. Pe de altă parte, am făcut Paştele acasă cu familia după mulţi ani, dar totuşi nu voiam să se întrerupă campionatul, voiam să se joace. Credeam că e ceva temporar şi numai în China, dar treptat am luat în serios această problemă şi am ajuns să nu ne mai vedem cu persoanele apropiate. E bine că sunt totuşi puţine persoane afectate în România.

Sunt convins că se va relua campionatul, mai ales că avem şanse reale la titlu şi ar fi dureros pentru noi să nu se mai joace. Sper să câştigăm cât mai multe meciuri. Multe echipe nu au condiţiile pe care le avem noi, cred că avem un avantaj în pregătirea fizică şi poate conta acest lucru. Din fericire şi datorită domnului Rotaru, nu au fost probleme financiare la noi, nu pierdem nimic, nu suntem în situaţia altor jucători, care pierd bani”, a declarat Nicuşor Bancu pentru Oltenia TV.

Bancu nu s-a gândit vreodată că va ajunge în această postură. La 27 de ani își poate depăși toate așteptările pe care le-a avut când era copil. 

"Nici măcar când am ajuns la Craiova nu mă aşteptam niciodată să am acest parcurs. Am lucrat în construcţii. La 17 ani jumătate jucam în Liga a III-a şi am promovat în liga a II-a. Până să înceapă campionatul, am lucrat în construcţii cu nişte prieteni, ca să îmi pot lua nişte ghete. Primii bani pe care i-am câştigat au fost tot la 17 ani jumătate, am luat 500 de lei, cu jumătate din ei am plătit rata la bancă, iar cu restul am făcut cinste familiei şi prietenilor cu un grătar", a dezvăluit fundașul Craiovei. 

Reclamă

Universitatea Craiova este pe locul 3 în Liga 1. Are cu patru puncte mai puțin decât liderul CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și