Închide meniul

Ministrul Tineretului și Sportului nu mai este sigur că FCSB poate reveni în Ghencea. "Să se pronunțe instanța!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2020, 16:09

Ministrul Tineretului și Sportului nu mai este sigur că FCSB poate reveni în Ghencea. "Să se pronunțe instanța!"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Ionuț Stroe îi strică planurile lui Gigi Becali

După o vizită pe șantierul noii arene, ministrul Tineretului și Sportului a părut a-i da dreptate patronului vicecampioanei României. Ionuț Stroe a revenit cu precizări și anunță că e nevoie de acceptul instanțelor de judecată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Stroe l-a pus pe gânduri pe Gigi Becali

Ministrul a declarat, inițial, că oricine plătește chiria poate juca pe stadionul care va costa aproximativ 100 de milioane de euro. Nu mai este atât de sigur acum.

Declarația mea a fost interpretată și o spun public că mă voi feri înainte de a oferi răspunsuri la asemenea întrebări. Enunțurile cu caracter general sunt foarte ușor interpretate și particularizate. Nu ministrul Tineretului și Sportului decide cu privire la închirierea unor bunuri din domeniul public. Această închiriere a stadionului Steaua este reglementată legal.

Nu vreau să mai fac referiri la această situație între FCSB și MApN, întrucât am fost informat că asupra problemelor existente între cele două entități s-au pronunțat instanțe… și înțeleg că urmează să se mai pronunțe. Vreau să mă țin departe de subiectul ăsta. Nu am avut niciun interes major în a-mi expune opinia cu privire la situația de acolo”, a spus Ionuț Stroe.

Patronul lui FCSB a dezvăluit că are, oricum, suficiente variante în București. A lăsat de înțeles că echipa pe care o finanțează va continua să își dispute meciurile pe Arena Națională.

Reclamă

Păi, n-am cum să joc acolo, nu vezi că fac suporterii scandal? Îmi văd de treaba mea, vor fi la stadioane acum. Ce să fac eu cu atâtea stadioane?”, a spus Becali, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și