Închide meniul

Ministrul Tineretului și Sportului nu mai este sigur că FCSB poate reveni în Ghencea. "Să se pronunțe instanța!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2020, 16:09

Ministrul Tineretului și Sportului nu mai este sigur că FCSB poate reveni în Ghencea. "Să se pronunțe instanța!"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Ionuț Stroe îi strică planurile lui Gigi Becali

După o vizită pe șantierul noii arene, ministrul Tineretului și Sportului a părut a-i da dreptate patronului vicecampioanei României. Ionuț Stroe a revenit cu precizări și anunță că e nevoie de acceptul instanțelor de judecată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Stroe l-a pus pe gânduri pe Gigi Becali

Ministrul a declarat, inițial, că oricine plătește chiria poate juca pe stadionul care va costa aproximativ 100 de milioane de euro. Nu mai este atât de sigur acum.

Declarația mea a fost interpretată și o spun public că mă voi feri înainte de a oferi răspunsuri la asemenea întrebări. Enunțurile cu caracter general sunt foarte ușor interpretate și particularizate. Nu ministrul Tineretului și Sportului decide cu privire la închirierea unor bunuri din domeniul public. Această închiriere a stadionului Steaua este reglementată legal.

Nu vreau să mai fac referiri la această situație între FCSB și MApN, întrucât am fost informat că asupra problemelor existente între cele două entități s-au pronunțat instanțe… și înțeleg că urmează să se mai pronunțe. Vreau să mă țin departe de subiectul ăsta. Nu am avut niciun interes major în a-mi expune opinia cu privire la situația de acolo”, a spus Ionuț Stroe.

Patronul lui FCSB a dezvăluit că are, oricum, suficiente variante în București. A lăsat de înțeles că echipa pe care o finanțează va continua să își dispute meciurile pe Arena Națională.

Reclamă

Păi, n-am cum să joc acolo, nu vezi că fac suporterii scandal? Îmi văd de treaba mea, vor fi la stadioane acum. Ce să fac eu cu atâtea stadioane?”, a spus Becali, pentru Antena Sport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și