Închide meniul

Gigi Becali, bun de plată, dacă îl vinde pe Andrei Miron. "Avem dreptul moral să primim banii"

Antena Sport Publicat: 5 mai 2020, 8:59

Reclamă
Gigi Becali, bun de plată, dacă îl vinde pe Andrei Miron. "Avem dreptul moral să primim banii"

Profimediaimages.ro

Gigi Becali vrea să îl vândă pe Andrei Miron

FCSB a încercat să ocolească această clauză în momentul în care l-a adus pe Miron, iar transferul s-a făcut fără bani în pauza de iarnă. Lichidatorul judiciar al Oțelului a contestat tranzacția. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Gigi Becali are de gând să îl cedeze pe Andrei Miron și cere 600.000 de euro în schimbul fundașului

Cristi Munteanu: "Avem dreptul moral să primim banii"

Cristi Munteanu ocupă funcția de președinte la Oțelul și a adus argumente potrivit cărora societatea înființată în 2016 este continuatoarea echipei care lua titlul în 2011 și participa în grupele UEFA Champions League. 

"Am primit o somație de la FIFA, în care suntem obligați să plătim o sumă de 60.000 de euro și o penalitate de 5.000 de franci elevețieni pentru doi jucători care nu ne-au aparținut niciodată. FIFA ne consideră continuatorul de drept al Oțelului Galați și suntem buni de plată.

Chestia cu Miron e interesantă pentru noi. Cum suntem buni de plată, să plătim datoriile fostei societăți, cred că avem dreptul moral să primim banii. Sper ca FCSB să îl vândă pe Miron, să primească și Botoșani bani, ca să primim și noi, să avem și drepturi, nu doar obligații", a spuns Cristi Munteanu pentru PRO X, citat de sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:22 Eliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” Vezi toate știrile
Citește și