Închide meniul

Gigi Becali speră la transferul de milioane al lui Florinel Coman! ”E unul dintre jucătorii cei mai interesanți de pe scena europeană”

Dan Roșu Publicat: 3 mai 2020, 15:59

Reclamă
Gigi Becali speră la transferul de milioane al lui Florinel Coman! ”E unul dintre jucătorii cei mai interesanți de pe scena europeană”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florinel Coman poate pleca de la FCSB

”În ultimii ani, fotbalul din România s-a relansat. Sunt echipe cu un nivel bun, trebuie doar să te gândești la semifinala pe care au atins-o la Euro U21 ca să-ți dai seama de asta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt jucători tineri cu un nivel foarte bun, cum e și Coman. Nu știu dacă e pregătit pentru un club de top, dar sigur e unul dintre jucătorii cei mai interesanți de pe scena europeană”, a spus Mangia, în cadrul emisiunii “Taca La Marca", la Radio Musica Television.

Gigi Becali a refuzat oferta lui Orlando City pentru Florinel Coman

Orlando City ajunsese cu ceva timp în urmă la o înțelegere cu Florinel Coman, care ar fi avut un salariu anual de 750.000 de euro. Totuși, pretențiile lui Becali au fost prea mari pentru americani.

”A fost o ofertă pentru FCSB de 9 milioane de dolari și 40% sau 50% pentru Gigi. Avem oferta la birou. Jucătorul avea 750.000 de dolari, net, contract pe 3 ani de zile. Nu s-au împotmolit negocierile. 

Pur și simplu FCSB nu a acceptat oferta. Eu îl știu pe șeful scouterilor, l-a cunoscut pe Coman, a venit la mine în birou. A zis da, să facă FCSB oferta. Gigi a făcut oferta de 9 milioane de euro și 40%.

Reclamă

A fost și perioada asta cu pandemia și au spus că, dacă nu dăm un raspuns repede, au și alte opțiuni", a declarat Ioan Becali, zilele trecute.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:40 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi, 20:30, finala Cupei României. Echipele de start 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova 18:40 LIVE VIDEOLamia – Aris e ACUM în AntenaPLAY. PAOK – Panathinaikos (ora 20:00). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 18:37 „Palmaresul care contează e la CSA!” Avocatul care a apărat-o pe FCSB în procesul cu Steaua s-a prăbușit emoțional 18:32 FotoVinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident 18:25 Set dramatic câştigat de Simona Halep, la primul meci pe zgură după doi ani! A revenit superb în duelul cu Kessler 18:25 „Mai talentat, dar mai ghinionist!” Florinel Coman s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea! Vezi toate știrile
Citește și