Închide meniul

Gigi Becali speră la transferul de milioane al lui Florinel Coman! ”E unul dintre jucătorii cei mai interesanți de pe scena europeană”

Dan Roșu Publicat: 3 mai 2020, 15:59

Reclamă
Gigi Becali speră la transferul de milioane al lui Florinel Coman! ”E unul dintre jucătorii cei mai interesanți de pe scena europeană”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florinel Coman poate pleca de la FCSB

”În ultimii ani, fotbalul din România s-a relansat. Sunt echipe cu un nivel bun, trebuie doar să te gândești la semifinala pe care au atins-o la Euro U21 ca să-ți dai seama de asta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt jucători tineri cu un nivel foarte bun, cum e și Coman. Nu știu dacă e pregătit pentru un club de top, dar sigur e unul dintre jucătorii cei mai interesanți de pe scena europeană”, a spus Mangia, în cadrul emisiunii “Taca La Marca", la Radio Musica Television.

Gigi Becali a refuzat oferta lui Orlando City pentru Florinel Coman

Orlando City ajunsese cu ceva timp în urmă la o înțelegere cu Florinel Coman, care ar fi avut un salariu anual de 750.000 de euro. Totuși, pretențiile lui Becali au fost prea mari pentru americani.

”A fost o ofertă pentru FCSB de 9 milioane de dolari și 40% sau 50% pentru Gigi. Avem oferta la birou. Jucătorul avea 750.000 de dolari, net, contract pe 3 ani de zile. Nu s-au împotmolit negocierile. 

Pur și simplu FCSB nu a acceptat oferta. Eu îl știu pe șeful scouterilor, l-a cunoscut pe Coman, a venit la mine în birou. A zis da, să facă FCSB oferta. Gigi a făcut oferta de 9 milioane de euro și 40%.

Reclamă

A fost și perioada asta cu pandemia și au spus că, dacă nu dăm un raspuns repede, au și alte opțiuni", a declarat Ioan Becali, zilele trecute.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și