Închide meniul

Transferul neașteptat pe care îl poate face Gigi Becali: ”Premier League i s-ar potrivi de minune! Are calități formidabile”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 aprilie 2020, 5:41

Reclamă
Transferul neașteptat pe care îl poate face Gigi Becali: ”Premier League i s-ar potrivi de minune! Are calități formidabile”

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Dragoș Nedelcu poate ajunge în Premier League

Nedelcu este lăudat de Ionuț Larie, un alt jucător care a trecut pe la FCSB și care nu s-a adaptat. "Nedelcu e potrivit pentru Premier League", e convins Larie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principala calitate a lui Dragoș cred că e viziunea sau clarviziunea în joc. El vede uneori niște culoare de pase pe care le observi doar din tribună sau din fața televizorului, nicidecum din teren.

Seriozitatea și tehnica lovirii mingii sunt alte calități formidabile pe care le are… Sper să îl văd la naționala mare a României și într-un campionat precum Premier League. I s-ar potrivi de minune”, a spus Ionuț Larie pentru Digisport.

Dragoș Nedelcu a ajuns la FCSB de la Viitorul

FCSB l-a cumpărat pe Dragoș Nedelcu în august 2017, de la Viitorul. Crescut de FC Viitorul, Nedelcu a fost cumpărat de roș-albaștri în schimbul sumei de două milioane de euro. Nedelcu mai are contract cu echipa lui Gigi Becali până în 2022.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și