Închide meniul

Transferul neașteptat pe care îl poate face Gigi Becali: ”Premier League i s-ar potrivi de minune! Are calități formidabile”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 aprilie 2020, 5:41

Transferul neașteptat pe care îl poate face Gigi Becali: ”Premier League i s-ar potrivi de minune! Are calități formidabile”

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Dragoș Nedelcu poate ajunge în Premier League

Nedelcu este lăudat de Ionuț Larie, un alt jucător care a trecut pe la FCSB și care nu s-a adaptat. "Nedelcu e potrivit pentru Premier League", e convins Larie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principala calitate a lui Dragoș cred că e viziunea sau clarviziunea în joc. El vede uneori niște culoare de pase pe care le observi doar din tribună sau din fața televizorului, nicidecum din teren.

Seriozitatea și tehnica lovirii mingii sunt alte calități formidabile pe care le are… Sper să îl văd la naționala mare a României și într-un campionat precum Premier League. I s-ar potrivi de minune”, a spus Ionuț Larie pentru Digisport.

Dragoș Nedelcu a ajuns la FCSB de la Viitorul

FCSB l-a cumpărat pe Dragoș Nedelcu în august 2017, de la Viitorul. Crescut de FC Viitorul, Nedelcu a fost cumpărat de roș-albaștri în schimbul sumei de două milioane de euro. Nedelcu mai are contract cu echipa lui Gigi Becali până în 2022.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și