Închide meniul

Ionel Dănciulescu nu vrea să audă de o revenire la roș-albaștri. "Sunt dinamovist adevărat, nu mă gândesc la vreo propunere de la FCSB"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2020, 16:28

Ionel Dănciulescu nu vrea să audă de o revenire la roș-albaștri. "Sunt dinamovist adevărat, nu mă gândesc la vreo propunere de la FCSB"

Profimediaimages

Ionel Dănciulescu o refuză pe FCSB

Chiar dacă este pe picior de plecare de la gruparea din Ștefan cel Mare, "Corbul" exclude posibilitatea de a lucra pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Dănciulescu, hotărât să o refuze pe FCSB

Dănciulescu a îmbrăcat tricoul marilor rivale din Liga 1, Steaua și Dinamo. Fostul atacant asigură că, din postura de oficial, nu va mai accepta o astfel de propunere. 

Indiferent că o să fiu sau nu o să mai fiu de la vară la această echipă, totuși este exclus să mă duc vreodată la FCSB. Am o relație ok și cu nea Gigi Becali, dar eu sunt dinamovist adevărat și voi rămâne dinamovist toată viața mea.

Îi respect mult prea mult pe cei din PCH că să pot să mă gândesc la o eventuală propunere de la FCSB, dar să o mai iau și în calcul. Nu este cazul absolut deloc despre așa ceva. Am petrecut câțiva ani frumoși acolo la ei, dar totul este trecut", a declarat Dănciulescu pentru Prosport

Dănciulescu a jucat 515 meciuri în campionatul României și a marcat 214 goluri. Are cele mai multe apariții în Eternul Derby, 35!

Reclamă

Directorul sportiv al câinilor a anunțat că își va scoate la licitație trofeele cucerite cu Dinamo. Fostul atacant face acest gest pentru a ajuta echipa să strângă banii necesari obținerii licenței pentru Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și