Închide meniul

Arlauskis a anunțat care e singura condiție pentru a rămâne la CFR până la finalul sezonului ”Eu sunt un pic cam nebun în privința felului în care văd lucrurile”

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2020, 18:05

Reclamă
Arlauskis a anunțat care e singura condiție pentru a rămâne la CFR până la finalul sezonului ”Eu sunt un pic cam nebun în privința felului în care văd lucrurile”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Arlauskis nu știe când pleacă de la CFR Cluj

”Am rugat pe toată lumea să aștepte să-mi închei contractul cu CFR. Dacă se va prelungi campionatul după 30 iunie voi vedea ce voi face. Nimeni nu mă poate obliga să rămân. Din ce știu eu, FIFA recomandă cluburilor să se înțeleagă cu jucătorii. Eu sunt un pic cam nebun în privința felului în care văd lucrurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arlauskis: Pentru mine contează mult o persoană de la CFR Cluj

Pentru mine contează foarte mult o persoană importantă de la CFR Cluj. E vorba despre Marian Copilu. Dacă el va rămâne la CFR, voi continua și eu până la finalul campionatului. 

Am fost contactat de multe echipe în această perioadă. Am primit oferte din multe țări, dar nu vreau să speculeze cineva acum că am ofertă de nu știu unde. Cele mai multe telefoane le-am primit din Turcia”, a spus Arlauskis, la Digi Sport.

Situația specială adusă de pandemia de coronavirus face ca 155 de jucători din cei 421 care activează în Liga 1 să nu știe încă unde vor evolua de la 1 iulie 2020. 52 dintre ei sunt străini.

FIFA a ezitat să aibă o poziție clară pentru această problemă și a lăsat rezolvarea ei pe seama legislației naționale. În acest moment, există nevoia unui ”Gentlemen's agreement” între FRF, LPF, AFAN și cluburi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și