Închide meniul

Arlauskis a anunțat care e singura condiție pentru a rămâne la CFR până la finalul sezonului ”Eu sunt un pic cam nebun în privința felului în care văd lucrurile”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2020, 18:05

Arlauskis a anunțat care e singura condiție pentru a rămâne la CFR până la finalul sezonului ”Eu sunt un pic cam nebun în privința felului în care văd lucrurile”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Arlauskis nu știe când pleacă de la CFR Cluj

”Am rugat pe toată lumea să aștepte să-mi închei contractul cu CFR. Dacă se va prelungi campionatul după 30 iunie voi vedea ce voi face. Nimeni nu mă poate obliga să rămân. Din ce știu eu, FIFA recomandă cluburilor să se înțeleagă cu jucătorii. Eu sunt un pic cam nebun în privința felului în care văd lucrurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arlauskis: Pentru mine contează mult o persoană de la CFR Cluj

Pentru mine contează foarte mult o persoană importantă de la CFR Cluj. E vorba despre Marian Copilu. Dacă el va rămâne la CFR, voi continua și eu până la finalul campionatului. 

Am fost contactat de multe echipe în această perioadă. Am primit oferte din multe țări, dar nu vreau să speculeze cineva acum că am ofertă de nu știu unde. Cele mai multe telefoane le-am primit din Turcia”, a spus Arlauskis, la Digi Sport.

Situația specială adusă de pandemia de coronavirus face ca 155 de jucători din cei 421 care activează în Liga 1 să nu știe încă unde vor evolua de la 1 iulie 2020. 52 dintre ei sunt străini.

FIFA a ezitat să aibă o poziție clară pentru această problemă și a lăsat rezolvarea ei pe seama legislației naționale. În acest moment, există nevoia unui ”Gentlemen's agreement” între FRF, LPF, AFAN și cluburi.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și