Închide meniul

Ioan Niculae, dat dispărut de jucători în plină pandemie. Seto: "Mi-aș cumpăra o bicicletă, dar nu am bani"

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 13:45

Reclamă
Ioan Niculae, dat dispărut de jucători în plină pandemie. Seto: "Mi-aș cumpăra o bicicletă, dar nu am bani"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ioan Niculae este patronul celor de la Astra

"Vorbim cu președintele, dar patronul decide și așteptăm răspuns. Nimeni nu știe unde e Ioan Niculae. Patronul a plecat și nu răspunde”, a spus Takayuki Seto, conform Pro X.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Takayuki Seto: ”Mi-aș cumpăra bicicletă, dar nu am bani”

În plină pandemie de coronavirus, Seto are o mare dorință. Ar vrea să își cumpere o bicicletă, însă nu are bani. 

Mi-aș cumpăra o bicicletă, dar nu am primit banii de 3 luni, ce să fac? De când am venit la Astra, n-am primit deloc bani. Să vedem ce soluții vom găsi”, a mai spus Seto. 

Takayuki Seto s-a întors în aceatsă iarnă la Astra. Japonezul a mai jucat la și în trecut la formația din Giurgiu, pentru care a bifat 322 de meciuri, a dat 30 de goluri și a oferit 25 de pase decisive. Seto este evaluat la 300.000 de euro de site-urile de specialitate. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și