Închide meniul

Un club din Liga 1 a pierdut jumătate de milion de euro, din cauza pandemiei de coronavirus

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2020, 13:31

Reclamă
Un club din Liga 1 a pierdut jumătate de milion de euro, din cauza pandemiei de coronavirus

SportPictures / Dragos Pascaneanu/Sport Pictures via hepta

Poli Iași, afectată de pandemia de coronavirus. Contract de sponsorizare, pierdut

Paraschiv a mărturisit că banii urmau să fie virați în contul clubului, dar pandemia de Covid-19 a împiedicat încheierea afacerii și astfel s-a pierdut o sponsorizare de jumătate de milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paraschiv, președintele lui Poli Iași: ”Am pierdut un sponsor puternic”

”Noi am pierdut un sponsor puternic. Este pentru prima dată când mi s-a întâmplat să am un ordin de plată ștampilat de bancă și acea companie puternică, de nivel internațional, având informații despre ceea ce s-a întâmplat în China, și-a dat seama că lucrurile vor evolua într-un mod negativ și ne-a transmis că s-a blocat totul. 

Dar rămân discuțiile pentru viitor. Discuțiile avansate cu diverși sponsori în luna februarie, înainte de a veni această nebunie, mi-au dat speranțe pentru viitor. Eu sunt optimist. Din calculele mele, cred că am pierdut peste 400.000 de euro, aproape jumătate de milion de euro am pierdut în această perioadă”, a declarat Paraschiv într-o videoconferință, potrivit ProSport.

Poli Iași, în pericol să nu obțină licența pentru Liga 1

Situația de urgență instaurată în România va afecta financiar echipele din Liga 1. Un exemplu este Poli Iași, care este în pericol să nu obțină licența.

”Sunt între 80.000 și 100.000 de euro datorii, nu e simplu pentru că toată lumea acum, dacă are un ban, îl îndreaptă către sistemul de sănătate. Ne bazam și pe niște bani de la CSU Craiova, de pe urma transferului lui Qaka, bani pe care se pare că nu-i vom vedea, ei ne-au transmis că nu pot face plăți în această perioadă de stare de urgență”, a mai spus Paraschiv conform sursei citate.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și