Închide meniul
Video

WorkOut from Home | Alexandra Ronea, sfaturi practice pentru miile de fani care o urmăresc. Ce i-a învăţat una dintre cele mai sexy antrenoare de fitness!

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 19:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:17

Reclamă

Alexandra are milioane de vizualizări pe reţelele sociale şi face antrenamente on-line. De când cu pandemia, tot mai mulţi români fac sport de acasă! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Ronea are 27.000 de urmăritori pe Instagram

"Am foarte multe mămici… le văd, se antrenează împreună cu copiii lor. Avem foarte multe cupluri! Am şi o fetiţă de 11 ani în echipa mea, am şi doamne trecute de 50 de ani!", a precizat Alexandra Ronea.

Sportul n-are vârstă, iar un aparat e de ajutor în fiecare casă.

"Poţi să adaugi, în antrenamentul tău, tot felul de obiecte, aparate, care să te ajute într-adevar să ai forma pe care poţi să o ai la sală", a fost mesajul transmis de instructorul de fitness.

Reclamă

Cu un profesor bun şi un aparat, sportul de acasă înlocuieşte cu succes şedinţele de la sală. 

"Încercaţi să vă antrenaţi si acasă alături de un antrenor, tocmai ca să evitaţi accidentări", a spus Ronea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și