Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | "E un fel de ciorbă! O amestecătură". Gică Popescu nu înţelege de ce va merge Rădoi la Olimpiadă. "E normal ca echipa să fie condusă de Mutu"

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2021, 19:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:17

Reclamă

Rădoi va sta pe banca tineretul la Jocurile Olimpice. Gică Popescu nu înţelege decizia Federaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu îl vrea pe Mutu selecţioner la Tokyo

"Nu înţeleg de ce trebuie să meargă Mirel (n.r. Rădoi) atâta timp cât Mutu e antrenorul echipei naţionale Under 21. El este antrenorul echipei mari. E un fel de ciorbă aşa, o amestecătură. E normal ca echipa să fie condusă de Adrian Mutu. Aaa, poate să însoţească Mirel echipa U21. Este un lucru pozitiv ca el să fie alături de Adrian acolo şi împreună să facă lucrurile", a spus Gică Popescu, în exclusivitate la AntenaSport.

Stanciu, Chipciu, Budescu şi Alibec sunt pe lista extinsă pentru Jocurile Olimpice. Trebuie să-i lase şi cluburile. 

Gică Popescu regretă că nu a jucat la Olimpiadă: "Cel mai important eveniment sportiv"

"Nu cred că este normal să nu laşi un jucător să participe la o astfel de competiţie. Olimpiada este cel mai important eveniment sportiv dintotdeauna", mai spus Popescu.

Şeful Viitorului a anunţat deja că toţi jucătorii doriţi de selecţioner vor putea pleca în Japonia, deşi vor rata mai multe meciuri din viitorul sezon de campionat. 

Reclamă

"Eu sunt convins că toţi jucătorii care vor fi selectaţi pentru Olimpiadă vor pleca fără probleme de la clubul nostru. Olimpiada, cum e un Mondial, cum e un European, este o competiţie unică, o competiţie pe care ai ocazia să o joci o singură dată în viaţă. Eu n-am avut şansa să joc la Olimpiadă, deşi mi-ar fi plăcut", a mai spus Gică Popescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și