Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | "E un fel de ciorbă! O amestecătură". Gică Popescu nu înţelege de ce va merge Rădoi la Olimpiadă. "E normal ca echipa să fie condusă de Mutu"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2021, 19:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:17

Rădoi va sta pe banca tineretul la Jocurile Olimpice. Gică Popescu nu înţelege decizia Federaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu îl vrea pe Mutu selecţioner la Tokyo

"Nu înţeleg de ce trebuie să meargă Mirel (n.r. Rădoi) atâta timp cât Mutu e antrenorul echipei naţionale Under 21. El este antrenorul echipei mari. E un fel de ciorbă aşa, o amestecătură. E normal ca echipa să fie condusă de Adrian Mutu. Aaa, poate să însoţească Mirel echipa U21. Este un lucru pozitiv ca el să fie alături de Adrian acolo şi împreună să facă lucrurile", a spus Gică Popescu, în exclusivitate la AntenaSport.

Stanciu, Chipciu, Budescu şi Alibec sunt pe lista extinsă pentru Jocurile Olimpice. Trebuie să-i lase şi cluburile. 

Gică Popescu regretă că nu a jucat la Olimpiadă: "Cel mai important eveniment sportiv"

"Nu cred că este normal să nu laşi un jucător să participe la o astfel de competiţie. Olimpiada este cel mai important eveniment sportiv dintotdeauna", mai spus Popescu.

Şeful Viitorului a anunţat deja că toţi jucătorii doriţi de selecţioner vor putea pleca în Japonia, deşi vor rata mai multe meciuri din viitorul sezon de campionat. 

Reclamă

"Eu sunt convins că toţi jucătorii care vor fi selectaţi pentru Olimpiadă vor pleca fără probleme de la clubul nostru. Olimpiada, cum e un Mondial, cum e un European, este o competiţie unică, o competiţie pe care ai ocazia să o joci o singură dată în viaţă. Eu n-am avut şansa să joc la Olimpiadă, deşi mi-ar fi plăcut", a mai spus Gică Popescu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și