Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | "Lady in red", tânăra care se dă cu placa în rochie de seară! "În orice sport, fetele sunt sexul frumos, nu slab". Imagini inedite în vârf de munte

Antena Sport Publicat: 5 martie 2021, 19:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:18

Reclamă

Loredana Cristea e "Lady in red". Se dă cu placa din vârful muntelui, îmbrăcată în rochie, ca să atragă turiştii în Valea Jiului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra care face yoga şi se dă cu placa în rochie de seară

"Munţii mei sunt atât de frumoşi încât îi poţi asemăna cu o 'Crăiasă a zăpezii'. Cu o fată din poveşti, ca o fată rochie pe placă", spune tânăra.

În schimb, rusoaicele se dau cu placa în bikini. "Dacă aş încerca în costum de baie?! Răspunsul este 'nu'", a adăugat ea.

Loredana le cheamă pe toate femeile din România să facă sport: "Fetele, în orice sport, nu sunt sexul slab. Este sunt doar sexul frumos".

'Lady in red' face yoga pe creasta muntelui înainte să se urce pe placă. Multe românce se reinventează alături de profa de yoga. "Atunci când ai un vârf de munte, chiar şi cu clăpari, înainte de tură, intră o practică aşa cum trebuie", a mai spus Loredana.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și