Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | "Lady in red", tânăra care se dă cu placa în rochie de seară! "În orice sport, fetele sunt sexul frumos, nu slab". Imagini inedite în vârf de munte

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 martie 2021, 19:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:18

Loredana Cristea e "Lady in red". Se dă cu placa din vârful muntelui, îmbrăcată în rochie, ca să atragă turiştii în Valea Jiului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra care face yoga şi se dă cu placa în rochie de seară

"Munţii mei sunt atât de frumoşi încât îi poţi asemăna cu o 'Crăiasă a zăpezii'. Cu o fată din poveşti, ca o fată rochie pe placă", spune tânăra.

În schimb, rusoaicele se dau cu placa în bikini. "Dacă aş încerca în costum de baie?! Răspunsul este 'nu'", a adăugat ea.

Loredana le cheamă pe toate femeile din România să facă sport: "Fetele, în orice sport, nu sunt sexul slab. Este sunt doar sexul frumos".

'Lady in red' face yoga pe creasta muntelui înainte să se urce pe placă. Multe românce se reinventează alături de profa de yoga. "Atunci când ai un vârf de munte, chiar şi cu clăpari, înainte de tură, intră o practică aşa cum trebuie", a mai spus Loredana.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:30 LIVE TEXTFCSB – Rapid 1-1! Darius Olaru, deschidere rapidă de scor. Krasniqi a restabilit imediat egalitatea! 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu 19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei Vezi toate știrile
Citește și