Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Gheorghe Hagi a devenit subaltern :) "Trebuie să îi spun lui Popescu tot ce fac!". Reacția înainte de Old Firm. "Dumnezeu i-a băgat mâna în cap lui Ianis"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 octombrie 2020, 20:06

"Regele" spune că Gică Popescu a devenit subalternul lui la Viitorul. "El e președinte. Tot ce fac trebuie să mă duc să îi spun", a reacționat Hagi pentru AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Hagi, încântat că Ianis poate juca în Old Firm

Hagi lucrează de zor la Academie, acolo unde pregătește noua generație. Cel mai bun marcator al naționalei României tocmai a fost nominalizat în cea mai bună echipă de fotbal din istorie. Și aici Gică își pregătește urmașii.

"Dintre acești copii, probabil sunt doi sau trei care vor ajunge acolo. Eu așa cred! Dar cine sunt, nu pot să spun", a declarat Hagi în exclusivitate pentru AS.ro.

În acest weekend, Gică Hagi va avea emoții mari pentru Ianis, care e anunțat titular în Rangers-Celtic. E primul derby al Scoției pentru mijlocașul de 21 de ani.

"La început i-am zis că Dumnezeu i-a băgat mâna în cap că s-a dus acolo. Este cea mai bună alegere pentru el din toate punctele de vedere", a transmis fostul decar al Generației de Aur.

Reclamă

Ianis Hagi a înscris un gol, în acest sezon, pentru echipa antrenată de Steven Gerrard. Poate face diferența în episodul cu numărul 421 din Old Firm.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și