Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Gheorghe Hagi a devenit subaltern :) "Trebuie să îi spun lui Popescu tot ce fac!". Reacția înainte de Old Firm. "Dumnezeu i-a băgat mâna în cap lui Ianis"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 octombrie 2020, 20:06

"Regele" spune că Gică Popescu a devenit subalternul lui la Viitorul. "El e președinte. Tot ce fac trebuie să mă duc să îi spun", a reacționat Hagi pentru AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Hagi, încântat că Ianis poate juca în Old Firm

Hagi lucrează de zor la Academie, acolo unde pregătește noua generație. Cel mai bun marcator al naționalei României tocmai a fost nominalizat în cea mai bună echipă de fotbal din istorie. Și aici Gică își pregătește urmașii.

"Dintre acești copii, probabil sunt doi sau trei care vor ajunge acolo. Eu așa cred! Dar cine sunt, nu pot să spun", a declarat Hagi în exclusivitate pentru AS.ro.

În acest weekend, Gică Hagi va avea emoții mari pentru Ianis, care e anunțat titular în Rangers-Celtic. E primul derby al Scoției pentru mijlocașul de 21 de ani.

"La început i-am zis că Dumnezeu i-a băgat mâna în cap că s-a dus acolo. Este cea mai bună alegere pentru el din toate punctele de vedere", a transmis fostul decar al Generației de Aur.

Reclamă

Ianis Hagi a înscris un gol, în acest sezon, pentru echipa antrenată de Steven Gerrard. Poate face diferența în episodul cu numărul 421 din Old Firm.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și