Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Toţi românii îi ţin pumnii strânşi lui Mirel Rădoi. Mesajul jucătorilor care au rămas acasă: "Va califica naţionala la Campionatul European!"

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2020, 20:35

Reclamă

Cei doi jucători care au fost ani la rând în lotul primei reprezentative pariază pe selecţionerul care l-a înlocuit pe Cosmin Contra. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase şi Florin Gardoş pariază pe Mirel Rădoi

"Este foarte important că a început cu dreptul şi toată lumea e în jurul naţionalei. A fost primită cu entuziasm venirea lui şi aceste rezulate bune de la ultimele meciuri. Este foarte important că există o susţinere pentru echipa naţională înaintea celor mai importante meciuri", a declarat Florin Gardoş pentru AS.ro.

"Mi s-a părut un antrenor care poate să facă performanţă. Eu cred ca poate să califice echipa naţională!", este sigur şi Cristi Tănase.

Împreună, Gardoş şi Tănase au 59 de meciuri la naţională. Ajunşi la Academica Clinceni, ei încă mai visează să joace pentru România!

"Normal că mai vreau. Dacă avem evoluţii bune la club, personale şi cu echipa, cred că Mirel Rădoi poate să aibă ochi şi pentru noi", a transmis Tănase.

Reclamă

"Odată ce ai fost la echipa naţională nu cred că poti sa elimini cu totul varianta de a mai juca acolo. Eu îmi setez obiective pe plan scurt, vreau să-mi văd de treabă la echipă, să încerc să joc, să adun meciuri…poate dacă ajungem în play-off putem fi şi noi o variantă", a anunţat şi fundaşul care a jucat cu Southampton în Premier League.

Naţionala României nu îşi permite să facă niciun pas greşit. Meciul de la Reykjavik este capital în drumul spre Campionatul European de anul viitor. Islanda – România va fi astăzi, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și