Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Toţi românii îi ţin pumnii strânşi lui Mirel Rădoi. Mesajul jucătorilor care au rămas acasă: "Va califica naţionala la Campionatul European!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2020, 20:35

Cei doi jucători care au fost ani la rând în lotul primei reprezentative pariază pe selecţionerul care l-a înlocuit pe Cosmin Contra. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase şi Florin Gardoş pariază pe Mirel Rădoi

"Este foarte important că a început cu dreptul şi toată lumea e în jurul naţionalei. A fost primită cu entuziasm venirea lui şi aceste rezulate bune de la ultimele meciuri. Este foarte important că există o susţinere pentru echipa naţională înaintea celor mai importante meciuri", a declarat Florin Gardoş pentru AS.ro.

"Mi s-a părut un antrenor care poate să facă performanţă. Eu cred ca poate să califice echipa naţională!", este sigur şi Cristi Tănase.

Împreună, Gardoş şi Tănase au 59 de meciuri la naţională. Ajunşi la Academica Clinceni, ei încă mai visează să joace pentru România!

"Normal că mai vreau. Dacă avem evoluţii bune la club, personale şi cu echipa, cred că Mirel Rădoi poate să aibă ochi şi pentru noi", a transmis Tănase.

Reclamă

"Odată ce ai fost la echipa naţională nu cred că poti sa elimini cu totul varianta de a mai juca acolo. Eu îmi setez obiective pe plan scurt, vreau să-mi văd de treabă la echipă, să încerc să joc, să adun meciuri…poate dacă ajungem în play-off putem fi şi noi o variantă", a anunţat şi fundaşul care a jucat cu Southampton în Premier League.

Naţionala României nu îşi permite să facă niciun pas greşit. Meciul de la Reykjavik este capital în drumul spre Campionatul European de anul viitor. Islanda – România va fi astăzi, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și