Închide meniul
Video

Universitatea Craiova încearcă să detoneze bomba pe piaţa transferurilor. Alexandru Mitriţă ar putea reveni în Bănie! Schema gândită de olteni şi când s-ar putea realiza mutarea

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2020, 20:10

Reclamă

Atacantul român a fost cumpărat de New York City în iarna lui 2019, cu 8 milioane de euro. Olteanul a semnat un contract valabil timp de 4 ani. Americanii n-au plătit decât jumătate din bani, iar Craiova vrea să profite şi nu mai cere cele 4 milioane. Îşi vrea golgheterul înapoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă ar putea reveni la Universitatea Craiova

Aceasta este şi dorinţa soţiei lui Mitriţă, care va naşte în această toamnă. Ea vrea să îşi crească copilul la Craiova!

Pentru Mitriţă a apărut şi o altă variantă de transfer. Poate deveni "Cavaler de Jeddah". Jucătorul de 25 de ani este dorit în Arabia Saudită!

Mirel Rădoi pariază pe Mitriţă în Islanda, după ce fostul oltean a marcat două goluri pentru New York Ciy în ultimul meci. Conducătorii clubului din MLS au stat mult pe gânduri dacă să îl lase să plece din Statele Unite. Au fost convinşi, în cele din urmă, să îşi dea acceptul.

"Mitriţă poate să ne ajute, normal că este un jucător de bază. E şi el cu schimbarea fusului orar…bine că e mai aproape acolo, în Islanda. Venind din New York, nu e distanţa chiar atât de mare cum e de România", a declarat preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, pentru AS.ro.

Reclamă

Alexandru Mitriţă are o cotă de piaţă de 5.5 milioane de euro. Arabii de la Al-Ahli Jeddah nu s-au speriat şi au transmis că sunt dispuşi să-l împrumute de la New York City sau chiar să-l cumpere definitiv.

Conducerea clublui a intrat în negocieri serioase cu echipa din New York pentru a obține serviciile jucătorului român, Alexandru Mitriță. Aceștia sunt dispuși să-l transfere definitiv, fie să-l împrumute”, au anunțat cei de la Okaz Sports.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și