Închide meniul
Video

Universitatea Craiova încearcă să detoneze bomba pe piaţa transferurilor. Alexandru Mitriţă ar putea reveni în Bănie! Schema gândită de olteni şi când s-ar putea realiza mutarea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2020, 20:10

Atacantul român a fost cumpărat de New York City în iarna lui 2019, cu 8 milioane de euro. Olteanul a semnat un contract valabil timp de 4 ani. Americanii n-au plătit decât jumătate din bani, iar Craiova vrea să profite şi nu mai cere cele 4 milioane. Îşi vrea golgheterul înapoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă ar putea reveni la Universitatea Craiova

Aceasta este şi dorinţa soţiei lui Mitriţă, care va naşte în această toamnă. Ea vrea să îşi crească copilul la Craiova!

Pentru Mitriţă a apărut şi o altă variantă de transfer. Poate deveni "Cavaler de Jeddah". Jucătorul de 25 de ani este dorit în Arabia Saudită!

Mirel Rădoi pariază pe Mitriţă în Islanda, după ce fostul oltean a marcat două goluri pentru New York Ciy în ultimul meci. Conducătorii clubului din MLS au stat mult pe gânduri dacă să îl lase să plece din Statele Unite. Au fost convinşi, în cele din urmă, să îşi dea acceptul.

"Mitriţă poate să ne ajute, normal că este un jucător de bază. E şi el cu schimbarea fusului orar…bine că e mai aproape acolo, în Islanda. Venind din New York, nu e distanţa chiar atât de mare cum e de România", a declarat preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, pentru AS.ro.

Reclamă

Alexandru Mitriţă are o cotă de piaţă de 5.5 milioane de euro. Arabii de la Al-Ahli Jeddah nu s-au speriat şi au transmis că sunt dispuşi să-l împrumute de la New York City sau chiar să-l cumpere definitiv.

Conducerea clublui a intrat în negocieri serioase cu echipa din New York pentru a obține serviciile jucătorului român, Alexandru Mitriță. Aceștia sunt dispuși să-l transfere definitiv, fie să-l împrumute”, au anunțat cei de la Okaz Sports.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alb-albaştrii l-au vândut cu 8 milioane de euro în MLS
  • Atacantul are o cotă de piață de 5.5 milioane de euro
  • A fost convocat de Mirel Rădoi la naţionala României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și