Închide meniul
Video

VIDEO | "Am construit în plină pandemie, nu mă mai sperie nimic!". Gardoş şi-a investit în imobiliare banii câştigaţi în fotbal!

Antena Sport Publicat: 17 august 2020, 17:20

Reclamă

Gardoş bagă bani într-un complex cu apartamente de lux, la Vâlcea. Alături de doi asociaţi, a investit deja peste un milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoş investeşte în imobiliare

"E ca şi copilul meu. Veneam în fiecare lună…mai creştea un etaj, încă un etaj. Mi-am dorit, fiindcă e numele meu, să fac ceva ca lumea", a declarat Gardoş în exclusivitate pentru AntenaSport.

Proiectul a început în februarie, chiar înainte de declanşarea stării de urgenţă.

"Dacă am construit în plină pandemie, chiar nu ne mai sperie nimic. E greu…partea bună e că am oameni de încredere şi nu trebuie să fiu mereu, fizic, aici", a dezvăluit fostul fundaş al Universităţii Craiova.

Lui Gardoş i-a venit ideea de afaceri după prima accidentare serioasă la genunchi. Îi sfătuieşte şi pe alţi fotbalişti să se gândească la viitor şi să nu mai cheltuie zeci şi sute de mii de euro pe maşini de lux. 

Reclamă
"Să faci cu adevărat investiţie, că maşina nu e investiţie. Am fost norocos, în Premier League, că am condus toate maşinile la care visam când eram mic"
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
Vezi toate știrile
Citește și