Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Ovidiu Haţegan, confesiuni despre meciul după care şi-a făcut testul de coronavirus: "Ne lăcrimau ochii"

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2020, 19:00

Reclamă

Ovidiu Haţegan a arbitrat Valencia – Atalanta, scor 3-4, meci care s-a disputat la două săptămâni după turul de la Milano, considerat de mulţi meciul care a declanşat pandemia de coronavirus din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haţegan a recunoscut că a avut o strângere de inimă când a aflat că trebuie să arbitreze Valencia – Atalanta.

"Am arbitrat o echipă din Spania, unde începuse situaţia să se agraveze cu o echipă din Bergamo, care era centrul pandemiei în Italia", a spus Haţegan, în exclusivitate la Antena Sport, dezvăluind şi ce măsuri au luat spaniolii.

"Peste tot eram dezinfectaţi, se simţea mirosul de clor pregnant, pe culoare, în vestiar. În vestiar ne lăcrimau ochii. Nici prin cap nu ne-a trecut că cei de la Valencia vor avea atât de multe cazuri", a mai spus Ovidiu Haţegan. 

Ovidiu Haţegan: "Am început să am o tuse seacă"

Când s-a întors în România, Ovidiu Haţegan a intrat direct în izolare. După prima săptămână, cel mai bun arbitru român a început să tuşească şi şi-a făcut testul pentru coronavirus, care a ieşit negativ.

Reclamă

"După o săptămână de stat în casă am început să am o tuse seacă. Am avut două zile în care nu mă simţeam foarte bine. A venit ca o uşurare, am putut să merg acasă, să-i văd, să-i îmbrăţişez. Până nu se va gasi un vaccin, vom fi în pericol toţi", a mai spus Haţegan.   

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo Vezi toate știrile
Citește și