Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Ovidiu Haţegan, confesiuni despre meciul după care şi-a făcut testul de coronavirus: "Ne lăcrimau ochii"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2020, 19:00

Ovidiu Haţegan a arbitrat Valencia – Atalanta, scor 3-4, meci care s-a disputat la două săptămâni după turul de la Milano, considerat de mulţi meciul care a declanşat pandemia de coronavirus din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haţegan a recunoscut că a avut o strângere de inimă când a aflat că trebuie să arbitreze Valencia – Atalanta.

"Am arbitrat o echipă din Spania, unde începuse situaţia să se agraveze cu o echipă din Bergamo, care era centrul pandemiei în Italia", a spus Haţegan, în exclusivitate la Antena Sport, dezvăluind şi ce măsuri au luat spaniolii.

"Peste tot eram dezinfectaţi, se simţea mirosul de clor pregnant, pe culoare, în vestiar. În vestiar ne lăcrimau ochii. Nici prin cap nu ne-a trecut că cei de la Valencia vor avea atât de multe cazuri", a mai spus Ovidiu Haţegan. 

Ovidiu Haţegan: "Am început să am o tuse seacă"

Când s-a întors în România, Ovidiu Haţegan a intrat direct în izolare. După prima săptămână, cel mai bun arbitru român a început să tuşească şi şi-a făcut testul pentru coronavirus, care a ieşit negativ.

Reclamă

"După o săptămână de stat în casă am început să am o tuse seacă. Am avut două zile în care nu mă simţeam foarte bine. A venit ca o uşurare, am putut să merg acasă, să-i văd, să-i îmbrăţişez. Până nu se va gasi un vaccin, vom fi în pericol toţi", a mai spus Haţegan.   

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și