Închide meniul

Naomi Osaka și Serena Williams OUT de la Roma în turul al doilea! Umilință pentru americancă la meciul 1000 în carieră

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2021, 15:49 / Actualizat: 4 octombrie 2023, 16:22

Reclamă
Naomi Osaka și Serena Williams OUT de la Roma în turul al doilea! Umilință pentru americancă la meciul 1000 în carieră

profimedia

Naomi Osaka și Serena Williams, OUT de la Roma

Naomi Osaka și Serena Williams OUT de la Roma în turul al doilea! Osaka a fost învinsă de sportiva americană Jessica Pegula, locul 31 mondial, scor 7-6 [2], 6-2. De cealaltă parte, Serena Williams a pierdut împotriva Nadiei Podoroska, locul 44 WTA, originară din Argentina, scor 6-7, 5-7.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naomi Osaka și Serena Williams OUT de la Roma în turul al doilea!

Naomi Osaka are un parcurs dezastruos pe zgură. A rezistat doar 1 oră și 30 de minute în fața lui Pegula, pierzând serviciul în nu mai puțin de 4 rânduri!

Și la precedentul turneu pe zgură, la Madrid, Osaka a fost eliminată tot în turul al doilea. De altfel, nipona are un bilanț dezamăgitor la turneele disputate după ce a cucerit titlul la Australian Open, în februarie: „sferturi” la Miami (0-6, 4-6 cu Maria Sakkari), turul II la Madrid (4-6, 6-3, 1-6 cu Karolina Muchova), Roma turul II (6-7(2), 2-6 cu Jessica Pegula).

De cealaltă parte, Serena Williams, la primul meci în circuit după o pauză de aproape de trei luni, a reușit să câștige doar două puncte pe propriul serviciu, în primul set cu Podoroska. În actul al doilea, diferența s-a făcut la ultimul game, când Podoroska a câștigat tot pe serviciul adversarei. Pentru Serena, a fost meciul cu numărul 1000 în carieră.

Cum ar putea arăta traseul Simonei Halep la Roma, după eliminările lui Osaka și Williams

Simo a ajuns până în finală în trei dintre ultimele patru ediţii ale competiţiei din capitala Italiei. Românca speră să reediteze performanţa din 2020 şi să devină campioana turneului cu premii în valoare de aproximativ 1.7 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și