Închide meniul

Cristiano Ronaldo s-a dat de gol! Detaliul care indică posibila destinație a starului de la Juventus

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2021, 23:32 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:15

Reclamă
Cristiano Ronaldo s-a dat de gol! Detaliul care indică posibila destinație a starului de la Juventus

Zuma Press / Fabrizio Carabelli via Hepta

Cristiano Ronaldo, gestul observat de fani

Imediat după acel meci, Cristiano Ronaldo s-a lăudat cu ultimul record din cariera lui monstruoasă pe rețelele de socializare. Mesajul său ușor de interpretat a aprins imaginația fanilor lui Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, mesaj subtil pentru fani, după golul 100 la Juventus?

„Nu mă voi opri aici!„, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram, alături de o poză cu el în tricoul lui Juventus, celebrând golul 100 pentru bianconeri.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

Suporterii lui Juve s-au grăbit să afirme că Ronaldo va rămâne la Torino și în sezonul următor. Presa internațională notează însă că acest lucru nu se va întâmpla dacă bianconerii ratează calificarea în Champions League.

Reclamă

100 de goluri în 131 de meciuri are Cristiano Ronaldo la Juventus. Portugheazul joacă pentru bianconeri din 2018, când s-a transferat de la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro, deși avea 33 de ani. Contractul său cu Juventus expiră în 2022.

Mama lui Cristiano a anunțat revenirea lui Ronaldo la Sporting Lisabona

Deși fanii lui Juventus sunt încrezători după ultima postare a lui Ronaldo, mama lui Cristiano are cu totul altă părere. Aceasta vrea ca fiul ei să revină la Sporting Lisabona.

„O să merg la el (n.r. la Torino) şi o să vorbesc cu el. Sezonul viitor, va juca pe Alvalade. O să-l convins şi o să se întoarcă”, a declarat Dolores Aveiro pentru TVI 24.

Reclamă 4 / 0/3

Sporting Lisabona este clubul unde Cristiano Ronaldo a debutat în fotbalul profesionist. La vremea aceea, pe banca portughezilor se afla românul Ladislau Boloni.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și