Închide meniul

Cristiano Ronaldo are viitorul stabilit! Anunţul făcut de mama sa. "Aici va juca sezonul viitor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2021, 6:49 / Actualizat: 13 iunie 2023, 16:15

Cristiano Ronaldo are viitorul stabilit! Anunţul făcut de mama sa. "Aici va juca sezonul viitor"

profimediaimages

Cristiano Ronaldo a fost un coşmar pentru Vlad Chiricheş, în Sassuolo - Juventus 1-3

Cristiano Ronaldo are viitorul stabilit! Cristiano Ronaldo ar putea reveni în Portugalia, la clubul la care a debutat în fotbalul profesionist. Mama starului în vârstă de 36 de ani i-a făcut să viseze pe fanii „leilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O să merg la el (n.r. la Torino) şi o să vorbesc cu el. Sezonul viitor, va juca pe Alvalade. O să-l convins şi o să se întoarcă”, a declarat Dolores Aveiro pentru TVI 24, citată de record.pt.

Cristiano Ronaldo are viitorul stabilit! Sporting Lisabona, campioană după 19 ani. Ronaldo: „A meritat aşteptarea”

Sporting Lisabona a câştigat titlul în Portugalia după o pauză de 19 ani. Victoria la limită cu Boavista, scor 1-0, le-a adus „leilor” mult râvnitul trofeu. Mama lui Ronaldo a sărbătorit ca o adevărată suporteră.

Sporting a ajuns la 23-lea titluri. Ulimul succes data din 2002, cu Marius Niculae și Cristiano Ronaldo în echipă și Ladislau Boloni antrenor.

Reclamă

„Sunt fericit. A meritat aşteptarea!”, a fost şi mesajul lui Ronaldo pentru fosta sa echipă.

Cristiano Ronaldo, golul 100 la Juventus. Faza în care l-a umilit pe Vlad Chiriheş

Până să-şi stabilească viitorul, Cristiano Ronaldo a strălucit în tricoul bianconerilor în Sassuolo – Juventus 1-3. Portughezul a creat faza meciului, în care l-a driblat pe toate părţile pe Vlad Chiricheş, iar căpitanul naţionalei a căzut pe gazon şi a ajuns ţinta ironiilor pe reţelele sociale.

„L-a lăsat la podea!”, „Parcă s-a îmbătat după driblingurile lui Ronaldo”, „I-a rupt gleznele!” Acestea au fost câteva dintre reacţiile fanilor pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a înscris unul dintre goluri şi a mai bifat o bornă în cariera lui monstruoasă. Cristiano a marcat cel puțin 100 de goluri la trei echipe de club diferite, plus naționala Portugaliei.

În total, Cristiano Ronaldo are 118 goluri pentru Manchester United, 450 de reușite pentru Real Madrid, 100 de goluri pentru Juventus și 103 reușite la naționala Portugaliei.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, sezon dificil cu Juventus
  • Anunţul făcut de mama portughezului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și