Închide meniul

„Duşmanul” lui Gigi Becali va arbitra derby-ul Craiova – CFR Cluj. „Doamne, ajută-l să fie corect!”

Antena Sport Publicat: 14 mai 2021, 22:41 / Actualizat: 15 mai 2021, 8:10

Reclamă
„Duşmanul lui Gigi Becali va arbitra derby-ul Craiova – CFR Cluj. „Doamne, ajută-l să fie corect!

Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Arbitrul Istvan Kovacs a fost delegat la centru la meciul CS Universitatea Craiova – CFR Cluj, din etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I, informează news.ro. Meciul se poate dovedi decisiv în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Duşmanul” lui Gigi Becali va arbitra derby-ul Craiova – CFR Cluj

Istvan Kovacs este arbitrul pe care Gigi Becali l-a criticat în mod constant în acest sezon, după meciul dintre CFR şi FCSB, de la Cluj, din sezonul regulat.

„Şi dacă faci VAR, nu-l cheamă tot pe Kovacs?! Arbitrii ăia auxiliari, de la pupitru, nu-l cheamă: ‘stai puţin, că e ceva în neregulă’. Şi îl cheamă pe Kovacs. Şi Kovacs zice: ‘n-a pus Camora mâna’ (n.r. fază de la meciul cu CFR, din decembrie). Face semne cum fac ei şi se duce el la VAR şi gata! Ce poţi să-i faci? (…) Greşeala e greşeală, dar dacă bagă mâna în faţa ta şi nu dai 11 metri, e clară treaba. Şi după aia inventezi 11 metri, e clară treaba”, a spus Gigi Becali, luna trecută, pentru AS.ro.

Becali a reacţionat dur şi după ce a aflat că Istvan Kovacs va arbitra meciul dintre Craiova şi FCSB, de la finalul lui aprilie. „Facem rugăciune să nu mai aibă dracii influenţă la el. Facem rugăciune să arbitreze corect. Eu, acum, fac rugăciune: Doamne, ajută-l pe Kovacs să fie corect! Doamne, ajută-l, împrăştie dracii de la el în timpul meciului ca să arbitreze corect!”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Deciziile lui Kovacs vor fi atent urmărite de cei de la FCSB, mâine seară. Liderul CFR Cluj are un singur punct avans faţă de FCSB, cu trei etape rămase de jucat.

Reclamă

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat şi brigăzile pentru celelalte două meciuri de mâine.

Arbitrii şi observatorii de arbitri ai meciurilor de sâmbătă din Liga 1

Play-out

Poli Iaşi – FC Hermannstadt, ora 14.00

Reclamă 4 / 0/3

Arbitri: Sebastian Colţescu – MIrcea Orbuleţ, George Neacşu – Marin Barbu;

Observator de arbitri: Costin Toma

Astra Giurgiu – FC Voluntari, ora 16.30

Arbitri: Horia Mladinovici – Mihai Marica, Ciprian Danşa – Robert Avram;

Observator de arbitri: Alexandru Deaconu.

Play-off

CS Universitatea Craiova – CFR Cluj, ora 21.30

Reclamă

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Cătălin Popa;

Observator de arbitri: Cristian Nica.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și