Închide meniul

EXCLUSIV | Reacţia lui Gigi Becali după delegarea lui Istvan Kovacs la Universitatea Craiova – FCSB: "Doamne, ajută-l pe Kovacs să fie corect! Împrăştie dracii de la el în timpul meciului!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2021, 14:38

EXCLUSIV | Reacţia lui Gigi Becali după delegarea lui Istvan Kovacs la Universitatea Craiova – FCSB: "Doamne, ajută-l pe Kovacs să fie corect! Împrăştie dracii de la el în timpul meciului!"

Hepta

Gigi Becali l-a lăudat pe Istvan Kovacs, înainte de Universitatea Craiova - FCSB

"Păi, eu nu voiam, dar mă bucur, că are valoare, măcar a dat arbitru cu valoare. El, acum, nu mai poate să greşească, că n-are cum, acum trebuie să demonstreze. Iar valoare are, dacă vrea să demonstreze, demonstrează! Nu că îi mai acord eu o şansă, eu, decât un arbitru care n-are valoare, vreau mai bine unul care are valoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă greşeşte, ce putem să-i facem…dacă greşeşte înseamnă că nu-i în regulă. Un arbitru care are valoare să greşească de trei, patru ori la rând nu mai e în regulă. 

Facem rugăciune să nu mai aibă dracii influenţă la el. Facem rugăciune să arbitreze corect. Eu, acum, fac rugăciune: Doamne, ajută-l pe Kovacs să fie corect! Doamne, ajută-l, împrăştie dracii de la el în timpul meciului ca să arbitreze corect!", a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Universitatea Craiova – FCSB | Gigi Becali îl critica dur în trecut pe Istvan Kovacs

Centralul din Carei este unul dintre inamicii patronului FCSB. În trecut, Kovacs a fost atacat dur de patronul FCSB, mai ales după meciul din sezonul regulat dintre CFR Cluj şi echipa sa. Atunci, Gigi Becali i-a reproşat lui Kovacs că nu a acordat un penalty pentru echipa sa. 

"E bine să faci VAR. Dar să-ţi spun ceva. Şi dacă faci VAR, nu-l cheamă tot pe Kovacs?! Arbitrii ăia auxiliari, de la pupitru, nu-l cheamă: 'stai puţin, că e ceva în neregulă'. Şi îl cheamă pe Kovacs. Şi Kovacs zice: 'n-a pus Camora mâna' (n.r. fază de la meciul cu CFR, din decembrie). Face semne cum fac ei şi se duce el la VAR şi gata!

Reclamă

Ce poţi să-i faci? Eu aşa cred (n.r. că nu au dispărut arbitrajele comandate), nu credeam că se mai întâmplă. Dar după ce am văzut acum ce a făcut Kovacs, gata, m-am lămurit. Nu se poate, că n-ai cum. Greşeala e greşeală, dar dacă bagă mâna în faţa ta şi nu dai 11 metri, e clară treaba. Şi după aia inventezi 11 metri, e clară treaba", spunea Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Înainte de etapa a patra din play-off-ul Ligii 1, FCSB este pe primul loc, cu 39 de puncte. CFR e pe doi, cu 38 de puncte, iar podiumul este completat de Universitatea Craiova (34 de puncte). Duelul dintre Craiova şi FCSB se va disputa joi, de la ora 19:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și