Închide meniul

CSA Steaua – Mostiștea Ulmu 2-0 | Daniel Oprița amenință că pleacă, dacă „militarii” ratează promovarea: „N-are rost să rămân!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2021, 13:57

Reclamă
CSA Steaua – Mostiștea Ulmu 2-0 | Daniel Oprița amenință că pleacă, dacă „militarii ratează promovarea: „N-are rost să rămân!

Hepta

Daniel Oprița amenință că pleacă de la CSA Steaua

Daniel Oprița amenință că pleacă de la CSA Steaua. „Militarii” s-au calificat în finala barajului de promovare în Liga 2, dar atmosfera este tensionată în Ghencea. Oprița și-a anunțat plecarea dacă ratează obiectivul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Oprița amenință că pleacă de la CSA Steaua!

„Presiunea este mare. Jucătorii și toți de la club ne dorim să ajungem în Liga 2. Și pentru mine e greu să rămân la Liga 3. Probabil că, dacă nu promovăm, nu mai are rost să rămân”, a declarat Daniel Oprița, la Digi Sport, după CSA Steaua – Mostiștea Ulmu 2-0.

În finala barajului de promovare, CSA Steaua va juca cu câștigătoarea duelului dintre FCSB II și CS Afumați. Cele două s-au întâlnit deja în campionat, iar Gigi Becali a trimis atunci în teren mulți jucători la prima echipă, inclusiv „perla” Octavian Popescu. Oprița nu se teme dacă patronul lui FCSB va proceda la fel și în finala barajului, în cazul în care cele două se vor duela pentru promovare.

„Nu am nicio preferință. Oricine ar veni sunt la fel de puternici. Indiferent de ce adversar o fi să fie, vreau să jucăm mai repede finala. Vreau să scăpăm odată de Liga 3. N-aveam cum să terminăm campionatul la 20 de puncte diferență ca să evităm barajul. Și FCSB II și-au câștigat meciurile lor. Nu cer niciun adversar special. Nu vreau să presupun sau să mă gândesc la jucătorii de la FCSB. Am trăit meciul cu Ulmu la intensitate maximă și vreau acum să mă relaxez”, a mai spus Daniel Oprița.

CSA Steaua – Mostiștea Ulmu 2-0

Emilian Pacionel și Cezar Mihalache au marcat golurile care au trimis-o pe CSA în finala barajului. Meciul n-a fost lipsit de scandal. Vasile Târșolea, patronul de la Mostiștea Ulmu, s-a enervat din nou după un penalty primit de CSA Steaua. Acesta a vrut să scoată echipa de pe teren, deși mai erau mai puțin de 10 minute de disputat.

Reclamă

Același Târșolea a făcut scandal și după meciul tur. Atunci, patronul de la Mostiștea a spus că CSA a primit un penalty inexistent, iar un jucător de la echipa sa a fost eliminat, deși a văzut un singur cartonaș galben.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și