Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 | Alex Păun, cu gândul la titlu: „Dacă vom juca la fel ca azi, suntem campioni!” Ardelenii nu se uită în curtea rivalei FCSB: „Doar noi ne putem opri”

Dragoș Vasile Publicat: 15 mai 2021, 23:47

Reclamă
Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 | Alex Păun, cu gândul la titlu: „Dacă vom juca la fel ca azi, suntem campioni! Ardelenii nu se uită în curtea rivalei FCSB: „Doar noi ne putem opri

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Alex Păun, "dublă" în Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-3

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3. Alex Păun, marcatorul unei „duble” de senzaţie în derby-ul din Bănie e cu gândul la al patrulea titlu consecutiv. Ardelenii au un avans de 4 puncte în faţa rivalei FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu este victoria mea, este victoria echipei. Am muncit, am fost determinaţi. Nu facem petrecere pentru că ne aşteaptă două meciuri foarte grele. Ştiam că trebuie să ne revenim după înfrângerea de la Sepsi. Mă bucur că am arătat tărie de caracter. Chiar am vorbit şi cu colegii în vestiar.

Este important ce facem noi. Dacă câştigăm meciurile, suntem campioni. Doar noi ne putem opri singuri. Dacă vom juca cum am făcut în această seară, cu siguranţă suntem campioni. Ştiam că o să intru repede. I-am spus lui Gîdea să nu fie supărat pentru că nu este vina mea”, a spus Alex Păun după Universitatea Craiova – CFR Cluj.

Alexandru Păun
Hepta

Alex Păun, „dublă” de senzaţie

În Universitatea Craiova – CFR Cluj, Edi Iordănescu a început în primul 11 cu Adrian Mihai Gidea, însă a schimbat rapid. Astfel, în minutul 4, Adiţă Păun a intrat pe teren. Mijlocaşul de 26 de ani a avut nevoie de numai câteva secunde pentru a se face remarcat. Acesta a deschis scorul cu un șut cu stângul, din unghi, la colțul lung. A doua reuşită a venit în minutul 74, după o finalizare excelentă.

Cotat la 1.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Păun a marcat 5 goluri şi a oferit 6 pase decisive în actualul sezon, în toate competiţiile. Mijlocaşul joacă în Gruia din 2013, când a fost promovat de la echipa U19 a ardelenilor.

Reclamă

După Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3, ardelenii mai au două finale pentru titlu

După Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3, pentru olteni urmează două finale de titlu. În ultimele două etape din play-off, CFR Cluj are meci de foc cu FC Botoşani, în deplasare, şi duel decisiv cu rivala FCSB, în Gruia. Ardelenii au câştigat ultimele trei titluri consecutive în Liga 1. Dan Petrescu a fost antrenor în cele trei sezoane în care clujenii s-au încoronat campioni în prima divizie a fotbalului românesc.

Etapa a 9-a
FC Botoşani – CFR Cluj
Academica Clinceni – Sepsi
FCSB – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a
CFR Cluj – FCSB
Universitatea Craiova – Academica Clinceni
Sepsi – FC Botoşani

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian Vezi toate știrile
Citește și